Dsh schuifwanden

Dsh schuifwandenSchuifwanden van DSH bieden ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. U haalt hiermee geen losse kast in huis, maar kastruimte die één geheel vormt met uw interieur. Laat uw creativiteit de vrije loop. Combineer naar hartelust met de verschillende panelen en deuromlijstingen of maak een keuze uit het assortiment spiegels waarmee u uw ruimte nog groter laat lijken.
Dsh schuifwandenMet 68 verschillende plaat vullingen, en 3 soorten omlijstingen en 9 kleuren bied DSH voor iedereen een geschikte kastenwand. Niet alleen houten dessins maar ook gekleurd glas en spiegel panelen. Uw kast kan op gelijke hoogte met de kamer worden gemaakt zodat uw ruimte optimaal wordt benut. De DSH schuifdeur kan ook onder een schuine wand geplaatst worden.
Dsh schuifwandenSchuifwanden van DSH kunnen moeiteloos in iedere situatie worden toegepast. Van vloer tot plafond, van wand tot wand of afsluitend met één of twee eindpanelen in dezelfde kleur en hetzelfde decor als de schuifdeuren. De panelen zijn eenvoudig op te delen in verschillende vakken. Met 10 jaar garantie, een veelzijdig en betaalbaar produkt van topkwaliteit.
Dsh schuifwandenTijdloos neutraal of uitgesproken trendy? Welke stijl u ook kiest voor uw schuifwand, u krijgt gegarandeerd een prachtig resultaat dat voldoet aan al uw wensen. DSH schuifwanden worden voor u op maat gemaakt zodat ze perfect passen bij uw interieur en de beschikbare ruimte.