Stijl kastenwanden

Stijl kastenwandenHet Vivaldo assortiment van Stijl bevat vele vouw- en draaideuren. U heeft bijvoorbeeld keuze uit enkele of dubbele draaideuren of vouwdeuren. Alles wordt volledig voor u op maat gemaakt.
In het royale programma van Vivaldo heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld een strakke uitvoering met een mat-aluminium afwerking of een sfeervolle romantische uitvoering.
Stijl kastenwandenSchuifdeuren van Stijl® vormen het antwoord op het zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte die u beschikbaar heeft. Voor de aluminium deurlijsten en rails kan een keuze worden gemaakt uit diverse kleuren, waaronder mat-aluminium en zilver. De afwerking van de kastenwanden is van een zeer hoog niveau.
Stijl kastenwandenDe deurpanelen van de Stijl® kastenwanden zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en in vele kleuren. Een uitgekiend rollagersysteem in de onderrail en de geleiding in de bovenrail zorgen ervoor dat de robuuste, 10 of 16 mm dikke deuren, licht en geruisloos schuiven.
Stijl kastenwandenStijl® kastenwanden biedt u een ruime keuze opties waardoor u een kastenwand krijgt die aan al uw wensen voldoet. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deur van gekleurd glas of een mooi subtiel frame rondom de deur. Er is ook een groot aanbond handgrepen en deurknoppen.